Persienn - Mer detaljer gällande Persienn

Persienn i Umeå

Persienn

Totalt finns det 6 företag som säljer persienner & markiser i Umeå och många av dessa har lång erfarenhet av att anpassa en persienn till dina behov. Ofta kan det vara svårt att hitta den perfekta persiennen i Umeå och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket. Om man känner någon som kan ge tips på snygg persienn hos en persiennleverantör med hög kvalité är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om olika persienn och de som säljer markiser & persienner i Umeå kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera företag i Västerbotten där du kan hitta en snygg persienn är det bra att kontakta några av dem runt Umeå i Västerbotten eller kolla på internet gällande pris och typ av persienner de erbjuder. Om du kontaktar ett företag för att diskutera en persienn är det bra ifall du har en uppfattning om antalet persienner du behöver, storleket på respektive fönsteryta, både i bredd och i höjd samt vilken typ av persienn du vill ha. Viss information kan du få på webbsidor hos persienntillverkarna.
Enklast att komma i kontakt med en leverantör där du kan hitta din persienn i Umeå är att kolla med någon inom persienn och markiser nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla persienner i Umeå

Ryds Bilglas

Parkvägen 7

Umeå Glas

Spårvägen 8

Persiennproduktion KB, N P P Norrländsk

Håkmark 7231

Teckenil & Miljö

Anumark 50

Fönster i Umeå

Sandbackavägen 1


Fler butiker där du kan hitta din persienn i Umeå

Åbacka Persienngrupp,

Lärlingsgatan 16