Persienn - Mer detaljer gällande PersiennPersienn - Umeå Glas

Persienn

Umeå Glas är en av totalt 6 företag i Umeå som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Umeå eller på andra orter i Västerbottens län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Umeå liknande Umeå Glas kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Umeå Glas eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Umeå Glas för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Umeå Glas

Spårvägen 8

901 31 Umeå