Persienn - Mer detaljer gällande PersiennPersienn - Janssons Markiser

Persienn

Janssons Markiser är en av totalt 2 företag i Norrtälje som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Norrtälje eller på andra orter i Stockholms län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Norrtälje liknande Janssons Markiser kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Janssons Markiser eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Janssons Markiser för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Janssons Markiser

Estunavägen 13B

761 51 Norrtälje