Persienn - Mer detaljer gällande Persienn

Persienn - Colorama/Gnesta Färghus AB

Persienn

Colorama/Gnesta Färghus AB är en av totalt 2 företag i Gnesta som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Gnesta eller på andra orter i Södermanlands län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Gnesta liknande Colorama/Gnesta Färghus AB kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Colorama/Gnesta Färghus AB eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Colorama/Gnesta Färghus AB för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Colorama/Gnesta Färghus AB

Västra Storgatan 12

646 31 Gnesta