Persienn - Mer detaljer gällande PersiennPersienn - Örestads Solskydd AB

Persienn

Örestads Solskydd AB är en av totalt 3 företag i Lund som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Lund eller på andra orter i Skåne län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Lund liknande Örestads Solskydd AB kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Örestads Solskydd AB eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Örestads Solskydd AB för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Örestads Solskydd AB

Slåttervägen 2A

227 38 Lund