Persienn - Mer detaljer gällande PersiennPersienn - Glas & Solskydd

Persienn

Glas & Solskydd är en av totalt 2 företag i Nora som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Nora eller på andra orter i Örebro län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Nora liknande Glas & Solskydd kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Glas & Solskydd eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Glas & Solskydd för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Glas & Solskydd

Ringshyttan Breda Station 3

713 93 Nora

070-680 70 79