Persienn - Mer detaljer gällande PersiennPersienn - Kalix Glasmästeri AB

Persienn

Kalix Glasmästeri AB är en av totalt 2 företag i Kalix som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Kalix eller på andra orter i Norrbottens län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Kalix liknande Kalix Glasmästeri AB kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Kalix Glasmästeri AB eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Kalix Glasmästeri AB för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Kalix Glasmästeri AB

Norra Parkgatan 7

952 34 Kalix

0923-778 28