Persienn - Mer detaljer gällande Persienn


Persienn - Leifs Markisfabrik

Persienn

Leifs Markisfabrik är en av totalt 5 företag i Luleå som säljer persienner & markiser. Du kommer att märka att både pris och utbud varierar när du letar efter en snygg persienn och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också erbjuder persienner i Luleå eller på andra orter i Norrbottens län.


Innan du kontaktar en persiennleverantör bör du ha en idé om vilken typ av persienn ni vill ha men även antalet och storleken på glasytan i fönstret. Tänk också på ifall persiennen ska vara utanpåliggande eller om er persienn går att ha mellan glasrutorna. En del info om modeller på persienner kan du få genom att besöka hemsidorna från olika persiennföretag. Då det förekommer många som säljer persienner på Luleå liknande Leifs Markisfabrik kan det vara lukrativt att kontrollera olika alternativ på persiennerna men det kan vara bra att börja kolla hos Leifs Markisfabrik eftersom där hittar du säkert en persienn eller markis som du blir nöjd med.
Enklast kan du komma i kontakt med Leifs Markisfabrik för att diskutera och anpassa en persienn eller markis efter dina önskemål:


Leifs Markisfabrik

Björsbyvägen 11

975 96 Luleå

0920-22 66 51